Over ons

Wie is Arganina?


Hoi, wij zijn Robert en Hanane, de zaakvoerders van Arganina.com. Wij verdelen onze tijd tussen het gezellige België en het warme Marokko.
Tijdens het pendelen tussen deze twee landen brachten wij vaak streekproducten mee als geschenk voor vrienden en familie. Deze geschenken werden enthousiast onthaald en uit de vraag naar meer van deze producten is Arganina ontstaan.


Wat is Arganina?


Arganina is een klein familiebedrijfje dat, net als het merendeel van de producten die het aanbiedt, op een organische manier tot stand kwam.

Arganina werd in 2016 opgericht door  Robert en  Hanane, die hun tijd delen met elkaar maar ook verdelen tussen België en Marokko.

Vrienden en familie vroegen vaak om Marokkaanse streekproducten mee te brengen aangezien kwaliteitsvolle producten moeilijk te vinden zijn in Europa.

Een reiskoffer en handbagage zijn echter snel gevuld en om de stijgende vraag toch tegemoet te komen werd Arganina opgericht.

Arganina is een 100% transparante onderneming van Arganproducten.

wij beschikken over alle juiste documenten van aankoop, transport per vliegtuig (cargo)  OREO-documenten certificaat van echtheid.

Kortom 100% fairtrade-onderneming.


Waarom Arganina?


Onze missie bestaat erin om authentieke Marokkaanse streekproducten rechtstreeks van de producenten naar de veeleisende Europese consument te brengen.

Wij dragen kwaliteit en fair trade hoog in het vaandel. Dankzij onze goede contacten in Marokko kunnen wij onze producten rechtstreeks, en voor een eerlijke prijs, bij de boeren en fabrikanten in het Marokkaanse hinterland aankopen.

Onze producten werden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ecologische en biologische aard, authenticiteit en kwaliteit.